VÅRVIBBAR & RETINOL

söndag, februari 4, 2024 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Hjälp vad tiden går, februari redan och det är väl himla härligt det!

Fullt upp här med handboll och fotboll som är igång för fullt för barnen, mycket på jobbet och mycket med annat med för den delen. Begravning för pappa på fredag och jag hinner knappt känna efter hur det känns.. men det kommer bli fint tror jag, samtidigt brutalt jobbigt såklart.

Känner mig ganska stark ändå, jag har mina sätt att tänka på, jag har min fina familj och jag har underbara kollegor på jobbet som jag skrattat mycket med och kan prata med om allt. Jag är en person som måste öppna alla ventiler för att inte implodera, skratt och gråt om vartannat typ.

Fokus på saker som får mig att må bra, börjat en danskurs med bästis, köper vackra snittblommor som gör mig glad, lyssnar på härlig musik och planerar roligheter under året. Njuter av egenvård med sköna produkter, promenader i naturen och hemmaträning i form av yoga.

Jag har ganska nyligen upptäckt produkter med retinol, herregud vilken magisk ingrediens för mogen hy! Kör rutin med serum och kräm på kvällen så får det jobba på natten, med grymt resultat mot fina linjer, och man får verkligen glow!

Retinol är ju A-vitamin som ökar kollagenproduktionen, minskar synligheten av fina linjer och reducerar pigmenteringar bl.a, läs mer här.

Jag använder denna kombo från Skinroller just nu, som jag verkligen älskar, så go känsla på huden.

25% på det kittet just nu om ni är sugna, rekommenderar verkligen, men läs på först då vissa kan vara känsliga mot retinol.

Ett annat finfint tips jag vill ge er är Under Eye Brightening Corrector från Smashbox, som trollar bort mörka ringar under ögonen, grym!

Nu ska jag ställa mig i en varm dusch, har lite frossa. Hoppas ni haft en fin helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.