GOTT NYTT ÅR!

tisdag, januari 2, 2024 1 0

Min klänning är ett säkert 10 år gammalt fynd från Asos och skorna är från Mango.

Hej goingar!

Hoppas ni fått en fin start på det nya året!

Här har det varit blandade känslor då en av mina närmaste ligger på sjukhus och har legat där sen innan jul, vill inte gå in på det mer än så men det är tungt..

Vi fick iallafall ett härligt nyårsfirande på Björkö hos kära vänner där vi åt gott, drack drinkar, lekte lekar osv, 4 vuxna och typ 12 ungdomar haha. Jag somnade runt 02 men barnen var uppe ända till 4:30 hörde jag, oh my..

2023 har varit ett väldigt fint år på många sätt för oss i vår familj, men världsläget har varit fruktansvärt på så otroligt många sätt och man kan inte annat än påverkas väldigt av det. Känner mig sorgsen och deppig och arg och allt möjligt, dessa hemska krig och vidriga ledare som är totalt ryggradslösa. Näe nu får det banne mig vara nog med omänskligheten och jag hoppas att 2024 blir ett fredligare år ♥️

Önskar er alla ett fint år med mycket kärlek och glädje!

KRAM

0
1 Comment
  • Helene
    januari 20, 2024

    Hej ska göra den fina väggpanelen du gjorde 2017 och undrar om du minns avstånd mellan dina lodräta brädor? Såg så perfekt ut.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.