NOVENT

lördag, november 18, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Nej men hej på er!

Nu blev det sådär långt mellan inläggen igen, men jag hinner verkligen inte med bloggen längre.. inte ofta iallafall.

Den här veckan har jag spenderat all tid på Serneke arena efter jobbet, inklusive denna morgon, så 6 dagar på raken med fotboll.. liiite mycket. Men så är det för mig varannan vecka. Extra mycket denna då blåvitt har en invitationscup denna helg och med träningar så blir det 6 dagar istället för 5 denna veckan. Och imorgon åker jag med Inez på handbollsmatch och hela nästa helg fre-sön tillbringar vi i Karlstad på Helton handbollscup.

Bara sport i den här familjen haha.

Men förra helgen fick jag köpt amaryllisar och lite annat adventigt/juligt smått och gott att tjuvstarta med och begreppet Novent har jag tagit fasta på och tagit fram både kanalhus och Moraviastjärnan för att få möjlighet att hinna njuta lite av denna tid trots att vi sällan är hemma.

Köpt en massa fint på Söstrene Grene till klapparna och jättefin ljus (billiga på Åhlens här) till adventsljusstaken och nytt hänge till min mässingsamling till granen från Svenskt Tenn samt hängen från H&M.

Black Week(end) är igång och tillfälle att handla julklappar till nedsatt pris är ju fint för plånkan så här ska spanas och här kommer några tips:

SKÖNHET

25 % på XLASH

Upp till 25% hos Bangerhead

Upp till 50% hos DASHL

INREDNING

10-70% på nästan allt hos Nordic Nest

40% på allt från Åhlens Home

Black Deals på massor av olika inredning hos MIO

Upp till 50% på nästan allt hos Cervera

MODE

30% på en massa olika styles hos Bubbleroom

30% på allt från CW, Wera & Åhlens hos Åhlens

Minst 20% på allt hos Nelly

30-70% på utvalt mode hos Gina Tricot

Nu ska jag ut och fixa i trädgården, ta upp mina dahliaknölar som jag inte hunnit än, och hoppas de överlevt den lilla frost vi haft senaste dagarna..

Hoppas ni har en fin helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.