SÅ MYCKET NU

torsdag, augusti 24, 2023 0 0

Godmorgon!

Hur mår ni? Själv har jag en hjärna som håller på att koka över efter senaste dagarnas intensitet. Jobbintervjuer, föräldramöten, teamsmöten osv med en himla massa planering, genomgångar, beslut som ska tas etc.

Och resa till Italien på det nästa vecka som det ska fixas inför då vi ska på bröllop, pjuh! Vilken tur att jag inte börjat nytt jobb än haha. Men snaaart hoppas jag ändå, i september helst.

Jag har blivit erbjuden ett av jobben jag sökt och jag väntar på besked från två andra som jag varit på intervju med och hoppas speciellt på det ena. Det är av största vikt att det finns möjlighet till att jobba flexibelt för att jag ska få ihop livet och det verkar inte vara några problem på dessa ställen jag sökt. Jag är ju själv varannan vecka när mannen jobbar kväll och jag måste köra hemifrån redan 15:30 den veckan med Valentin till träning så det kräver att jag kan sticka tidigt från jobb de dagarna. Skönt att det inte verkar vara ett bekymmer för de arbetsgivarna jag pratat med.

Hur är det med er? Har ni möjlighet till flexibla arbetstider/hemma? Det beror ju såklart vad man jobbar med, min man kan tex inte jobba hemifrån då han kör stora kranar etc, det blir ju svårt 😉

Nä nu ska jag svepa kaffet och göra mig iordning, och håll utkik för lite senare kommer ett samarbete med en väldigt generös rabattkod till er här 🙂

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.