PÅ UTEPLATSEN

tisdag, juni 20, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Sommardukning på teakbordet på en nyskurad altan!

Alltså det blir ju så fint när man skurar med såpa och ättika, såhär silvergrått och mjukt, miljövänligt dessutom!

Så kär i det fina olivträdet jag fick i avskedspresent av jobbet, så maffigt och vackert. För övrigt 50% rea på den stora krukan nu hos Jotex, här.

Bordet får jag ofta frågor om och det är köpt för många år sedan på Bra Sommarmöbler och finns tyvärr inte kvar, men vill man ha ett liknande tycker jag detta från Hillerstorp är fint. Mio har ett annat fint men i målat grått, här.

Stolarna köptes förra året på Rusta. Vill man fynda utestolar så har Jotex många fin på kampanj nu, här. En annan butik som har sjukt mycket fina utemöbler är Soffadirekt, som också har sommarkampanj/rea nu, här. Typ allt är i min stil 🙂

Här på nedersta trädäcket ska jag bygga en pergola, hoppas det blir fint!

Nu kommer min vän Johanna snart så nu får jag slå ihop datorn, önskar er en fortsatt fin tisdag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.