HOS INEZ

fredag, juni 30, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Ställde upp en liten väldoftande bukett med luktärt och rosenskära här på lilla tweenie-rummet, på det gamla skrivbordet som nog med bara mamman gillar fortfarande. Inez vill ha mer modernt.. fast jag hoppas hon ska komma på andra tankar, finns ju inget vackrare än detta från 1800-talet som jag köpt från en gammal dam i Haga för en massa år sen.

Ganska välstädat just idag så passade på att knäppa ett par bilder. Brukar vara nagelsalong eller en himla massa mer produkter uppradat här, men nu är det organiserat till max i både lådor och byråerna minsann. Hon älskar att städa min dotter, både hos sig och i hela huset haha. Ber om att få organisera kylskåpet eller badrumsskåpen etc, inte mig emot 🙂

Men däremellan kan det stökas lite, precis lik mig där.

Sminkspegeln brukar jag få frågor om och den är tyvärr slutsåld men finns i rektangulär form hos Lyko här. Finns lite olika varianter hos Cocopanda också, här.

Sliten gammal loppisstol som behöver lite ny färg, och söt lite stråväska som vi hittade på Zara för nån månad sen.

Sänggavel Mio // Skrivbord Jotex // Smyckeskrin 2-pack Jotex // Sänggavel Mio // Vägghylla Mio // Skrivbord Mio

Lite på Inez önskelista, klädd sänggavel och modernt skrivbord samt vägghylla/övrig förvaring.

Önskat sig detta länge men vi har ff inte fått tummen ur att köpa nåt av det, dels för att jag tycker nuvarande skrivbord är så fint att hon borde behålla, dels att det kostar att köpa nytt och är lite onödigt, och dels för att det bör möbleras om för att en sänggavel ska bli bra bakom sängen.

Saker få ta tid ibland. Som med sonens rum, där ny väggfärg är inköpt för ett bra tag sen men jag inte fått tummen ur att måla ännu.. Kan inte skylla på att jag inte har tid nu haha, men orken..

Nu ska jag snart ha planeringssamtal med Arbetsförmedlingen så måste vara redo när de ringer.

Önskar er en fin dag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.