SET I PASTELLIGT CITRONGULT

måndag, maj 1, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

God morgon första maj!

Tänk att vi klivit in i årets vackraste månad nu, wiii så härligt med allt som slår ut nu! Det är redan grönt och fint i våra rabatten och även lite färg i form av olika tulpaner och dessutom är både jättevallmon och pionerna på väg att slå ut på södersidan. Alltid väldigt väldigt tidigt där.

Kickar igång månaden med ett nytt härligt samarbete med bästa Stronger, har fått hem ett pastelligt set i citrongult som är så fint så fint tycker jag. Skön sporttopp med medium support (här) och hotåants/cykelbyxor med smart ficka för mobil etc i ryggslutet (här). Nu hoppas jag bara att värmen ska komma såpass att jag kan använda detta utan att frysa ihjäl för iiiii så kallt det är i vinden. Nu kommer jag iofs ha en tischa över toppen men längtar tills bara-ben-väder 🙂

Setet kommer från nya kollektionen Sweating into Spring och innehåller en massa fina plagg i härlig pastell.

Älskar passformen och den höga midjan på byxan, gör att de sitter på plats hela tiden när man rör sig.

Igår var det valborgsmässoafton och Jag och Inez åkte ut till mamma & pappa på Hönö, först en shoppingtur i Klåva, sen middag och sen åkte vi ner till Hästens badplats och kollade på vackra brasan och lyssnade på vårig skönsång från kyrkokören och musikanter med blåsinstrument mm. Väldigt vackert och trevligt sätt att fira in våren på.

Sköna maj välkommen tralalalalaaa!

Ha nu en skön söndag 🙂

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.