INREDNINGSTRENDER 2023

tisdag, mars 7, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Ljuslyktor Ellos // Vas Åhlens // Bordslampa Nordic Nest // Glas Nordic Nest // Matta Mio // Sidobord Mio

God kväll!

Här har jag precis landat i soffan efter en stressig dag och jag har ”egentid” med datorn i knät framför tv:n, brukar bli så den veckan jag är själv om kvällarna efter barnen lagt sig och mannen jobbar.

Är så himla sugen på lite nytt här hemma så jag sitter och surfar runt lite efter inspo. För nytt behöver ju inte vara något sprillans nytt från butik, utan jag menar nytt för mig. Kan vara second hand, DIY etc, och jag har några av årets trender i tankarna.

Futuristiskt, japandi, retro, mycket trä, och organiska former. Jag känner för att skapa, både snickra, måla, forma av lera.. ja jag har verkligen kreativ abstinens.

Jag vill frigöra tid för sånt som jag brinner för, och det kommer jag göra i år, det har jag bestämt. Låter flummigt jag vet, men ni får veta mer så småningom.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.