HELLO MANTLE

torsdag, mars 30, 2023 6 0

Innehåller annonslänkar

Ljuslykta // Handkräm // Calm Balm // CRA-YON parfym // Byredo parfym // Armband

Todiloo!

Hur mår ni?! Själv är det både fantastiskt och väldigt slitet på samma gång. Jag har sagt upp mig efter över 15 år på samma bolag och det känns himla pirrigt då jag inte har något nytt som väntar, och detta mitt i brinnande lågkonjunktur med hög inflation, högre bolåneräntor etc osv mm.. ja ni vet..

Men samtidigt känns det fantastiskt och jag känner mig fri på nåt sätt och det ska bli spännande att komma på vad jag vill göra istället.

Så nu in time of brokeness 😉 är det ju lovely att favvomärket kommer med finfint erbjudande om 2 för 1! Älskar älskar Mantle, 100% underbara produkter och nu kan man alltså välja ut två godingar och få den ena på köpet, gillar man ju.

Mixa och matcha precis som ni vill bland all Mantle´s hudvård HÄR.

Nu ska jag plantera lite dahlior i påsar här, ha en fortsatt fin torsdag!

KRAM

0
6 Comments
 • Ellinor
  mars 31, 2023

  Heja dig! Vad modigt att säga upp dig, speciellt efter så lång tid på samma ställe! Har själv varit över 29 år på samma ställe och vet hur det känns att ens fundera på att lämna tryggheten och en srvetsplats man trivts så på. Ska bli så spännande att följa dig och se vad du tar dig för ❤️.
  Kram

  • Catta
   april 15, 2023

   Hej Ellinor och ursäkta sent svar!
   Tack för heja-ropen, det behövs! Än har jag liksom ingen aning om vad det kommer bli framöver, men jag känner mig ändå lugn. Samtidigt väldigt förväntansfull, ska bli kul att göra något annat, och skönt.

   Kram

 • Krista / Miss Macaronia
  april 1, 2023

  Vad kul grattis! Hoppas du får mer tid till mysiga DIY-projekt och pyssel nu 🙂

  • Catta
   april 15, 2023

   Tack! Ja det hoppas jag verkligen också 🙂

 • Kristin
  april 1, 2023

  Bra jobbat vi lever bara en gång. Är helt säker på att du kommer att lyckas med vad du än tar dig för…

  Välj ditt hjärta och dina drömmar!!!

  Kram Kristin

  • Catta
   april 15, 2023

   Åh tack snälla för fina peppande ord, och ja vi lever ju bara en gång, så det är dags att göra något som jag verkligen vill och inte bara för att det är en trygg anställning. Man måste våga lite 🙂

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.