GLOSS-TIPS!

tisdag, januari 31, 2023 0 0

Innehåller annonslänkar

Hört talas om DASHL?

Om inte kan jag tala om att det är en svenskt kvinnligt grundat bolag som förutom härliga sminkprodukter har Beauty Bars på utvalda H&M & MQ-butiker i Sverige där man kan boka in sig på tex brow/lashlift, manikyr, make-up, fixa frisyr etc.

Jag är hursomhelst helt såld på deras gloss Juicy AF Lip Oil som är en riktig fuktbomb och ger så härligt glossiga läppar utan att bli klibbiga!

Det här röda är transparent men med en touch av pigment, på första bilden har jag lite läppenna för att förstärka och få lite mer färg men oftast har jag bara glosset. Finns i 4 nyanser och är väldigt vårdande, fungerar som både mask, primer och gloss. Helt lovely och doften/smaken är mumsmums!

Alltså det där med att pluta är inte min grej, har inte så mycket till läppar att pluta med ens men får vara glad för det jag har och med lite gloss-piff blir de ändå lite juicy, eller hur 😉

Näst på tur bland deras produkter står mascaran, den vill jag verkligen prova, hört att den ska vara grym.

Vill man prova flera av deras produkter på en gång finns det olika kit här.

Ha en fin tisdag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.