MÖRKASTE DECEMBER

tisdag, december 20, 2022 2 0

Alltså fy bubblan vilket uschligt västkustväder vi har, strilande regn och snålblåst och tokmörkt från morgon till kväll. Riktigt deppigt faktiskt och jag vill bara att Ebbas sista tid ska vara så ljus som möjligt. Tur att man fyllt frysen med saftiga lussebullar som man kan mumsa i soffan, och jaa Ebba får också smaka givetvis. Har man inte långt kvar av livet då ska man bli bortskämd av sina människor med extra goa grejer, och massvis med gos och kärlek på det.

Snusar hårt.. snart är hennes doft ett minne blott.. mitt hjärta brister om och om igen..

Köpte fina långa ljus som jag satte i mitt gamla auktionsfynd, ljusstakar från Stoff Nagel. Blev nästan lite sakral känsla där i hallen. Nya ljusstakar från Stoff finns i tre-pack på kampanj hos Nordic Nest just nu, i modellen som är finare än mina måste jag säga.

Fatet som bullarna ligger på gjorde jag på keramikkursen jag fick i 40-årspresent, älskar det. Och det är väl kanske mitt bästa julklappstips, ge bort en kurs i något. Fick en i silversmide också som jag inte hunnit boka in än men ska bli så fantastiskt roligt. När Ebba inte finns mer kommer lite tid till annat frigöras, då ska jag unna mig själv kreativa stunder med vänner. Så så roligt.

Gillar man prickig/fläckig keramik så har Åhlens en fin serie som heter Benegiamo med fin handmålad keramik, prickigt i olika färger att välja bland och till riktigt bra pris.

Sen har ju Artilleriet den fantastiska serien Spruzzi Vivente som är helt underbar stänkmålad keramik.

Hoppas ni har det fint i vintermörkret, och om 4 dagar är det ju jul! Herregud så fort december gått. Jag är iallafall färdig med klappar inför julen, bara lite mat som ska handlas, men mamma tar med en del så blir inte så väldans mycket som behöver fixas, skönt det. Lugnt och lagom blir det, på Ebbas sista jul och allt.

KRAM

0
2 Comments
 • Caroline
  december 20, 2022

  Så jobbigt med Ebba 😢. Är uppväxt med hund så vet hur det känns. Djur ger otroligt mycket men den dagen man ska säga hej då är fruktansvärd.

 • Krista / Miss Macaronia
  december 25, 2022

  Lilla Ebba ❤️
  Hoppas ni får en fin jul allihop ändå.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.