MELLANDAGSREA

söndag, december 25, 2022 1 0

Innehåller annonslänkar

Moravia utomhusstjärna // Svamp julgranshänge // Liten kanna // Kokbok // Ljusstake // Ljusstake ring

Mellandagsreorna är igång och jag har valt ut några av de jag tycker är väl värda att spanas in.

Först ut Artilleriet, utomhusstjärnan och kokboken hade jag inte tackat nej till, inte heller den runda ljusstaken, perfekt året om på vårt runda marmorbord tänker jag, jättebillig dessutom. Nu har jag lite andra prioriteringar kring kommande ”investeringar” så kanske hamnar dessa ting endast på önskelistan.

Tillfälle att fynda hursomhelst och hela Artilleriets rea hittar ni här.

Ögonskuggapalett // Hyaluronic Glow Set // Peeling // Borstset

Hickap har 15-50% på allt här.

Vas // Serveringsfat // Bordslampa // Stolar

Näst ut är Nordic Nest, butiken med ett enormt utbud av designinredning, deras mellandagsrea med upp till 50% hittar ni här. Nästan halva priset på vår kökslampa Manola 12 bl.a.

Mortel // Elvisp // Teddyfleece // Lektält // Handdukset

Åhlens har alltid varit en favorit, där finns allt, mode, inredning, skönhet etc och har en grym rea med upp till 50% på allt här.

Påslakanset // Spegel // Linnegardin // Matta // Paljettkjol // Vinterjacka

Slutligen har vi Ellos, enormt utbud, skulle väl ta en hel dag att skrolla igenom hela deras mellandagsrea. En favorit ända sen postorder-tiden, minns ff saker jag beställde på 90-talet 🙂

Hela Ellos rea hittar ni här.

Här har vi en riktigt seg juldag, gårdagens krisp är borta och istället fick vi grått regnväder idag. Trött är bara förnamnet.. så utöver promenad med Ebba i skogen har vi mest slappat, tittat på film, ätit och spelat spel. Och jag har satt mig med datorn ett par gånger.

Bokat liftkort och skidhyra till kommande fjällenresa etc. längtar dit nu, samtidigt som jag blir orolig i hela kroppen av tanken, för det betyder att Ebba inte finns mer då.. men jag tror det är helt rätt att åka bort. Få fokus på aktiva dagar tillsammans i backarna och häng med vänner. Hoppas inte sorgen ska genomsyra hela resan bara, är ju så svårt att veta riktigt hur dåligt man kommer må.. Hoppas vi kan känna glädje och att livet är härligt ändå, mellan tårarna iallafall. Och en tröst i att hon fått leva ett riktigt långt och härligt liv med oss.

KRAM

0
1 Comment
  • Malin
    december 29, 2022

    Hej!

    Mina tankar är hos er! ❤️

    Kram Malin

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.