DECEMBERPLANTERING

söndag, december 4, 2022 1 0

Reklam/annonslänkar Uniqlo & Stronger

Inte en dag för tidigt att få ner tulpanlökarna i jorden haha, har nog aldrig varit såhär sent ute..

Har inte hittat tid till det, och när jag haft tid har jag glömt av det. Många bollar i luften ni vet, då blir man snurrig. Men nu så, fick jag i 8 lökar iallafall, har ju lite sen innan men alltid kul med några fler varje år. Får göra det lilla jag kan och orkar med vår icke så roliga trädgård..

På mig ute i trädgården denna adventssöndag hade jag på mig min nya sköna fluffiga fleece från Uniqlo som finns i hela 14 färger. Den har jag haft på mig nästan varje dag i en vecka nu, så ljuvligt mjuk och mysig. Och varm såklart.

Den ska definitivt med på skidresan över nyår, så rått den tiden på året så gäller att palta på sig.

Apropå värme så har jag även ett par Thermal Tights från Uniqlo som är ett par strumpbyxor i finstickat värmande material, perfekt till klänning! Hade de på mig dem till klänningen i gårdagens inlägg.

Tightsen jag har på mig idag är ett par favoriter från Stronger som heter Wonder Tights.

Har ni fått ner några vårlökar i jorden?

KRAM

0
1 Comment
  • Sara
    december 5, 2022

    Bättre sent än aldrig 🙂 Skönt att bo så att det fortfarande inte är frost i marken. Här i Skåne är det också fortfarande barmark. Jag tror att jag satte ner ngt på höstkvisten men oklart om det var lökar, var iaf någon stickling från vän. Så skoj med växtlighet 🙂 Nu såhär års är det ju rätt dött i trädgården, vi har någon ihärdig ros som fortfarande blommar och ger fina nypon.
    Glad 2a advent 🌟🎶🌲!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.