PERSONLIG ALMANACKA

onsdag, november 9, 2022 0 0

Samarbete / annonslänkar

Se hit alla Filofax-lovers!

Nej men ser ni så härlig kalender jag har fått hem där jag ska planera mitt liv, mina drömmar, göra listor, kom ihåg-lappar osv, älskar analogt! Gillar att skriva, måla och rita. Gillar bläck och papper.

Finns mycket med det digitala jag gillar men jag kan inte ha en digital kalender, jag vill bläddra fram och tillbaka, skriva och klottra, markera med pennor i olika färger. Och filofax.. får en så go nostalgisk känsla över det, det var ju liksom något alla skulle ha på 90-talet, fullt med post it-lappar och ringpärmfodral i olika kulörta färger, minns ni?

Så i samarbete med Personlig Almanacka vill jag tipsa om denna fantastiska moderna systemkalender med tillhörande ringpärm i syntetläder, en kalender som man kan designa på sitt eget unika sätt.

Se hur jag valt att designa min systemkalender.

Valde en omslagsbild med ett härligt 20-talsinspirerat mönster, finns många att välja på, man kan också ladda upp en egen bild att ha som omslag på sin kalander om man vill.

När man valt omslag är det dags att gå vidare och bestämma hur kalenderdelen ska se ut, går att välja olika layouter så det passar ens liv perfekt. Man kan lägga till egna förtryckta datum, och välja moduler längst ner på sidan: kom ihåg-listor, peppiga citat, doodles, måltidsplanering, träning mm. Hela inlagan är kompatibel med A5 Filofax systemkalender och kan användas som refill till den.

Sen väljer man temasidor och det finns över 60 olika teman att välja bland, för att skapa olika målsättningar, träning och self-care, måltidsplanering och budget kanske? Du väljer helt efter dina behov.

Komplettera din egendesignade kalender med en snygg ringpärm som finns i 4 olika färger i slitstarkt konstläder. Pärmen har fickor för förvaring av tex lappar, stickers och kort och pennhållare i resår innanför magnetlåset.

Man kan även skapa och beställa en klassisk almanacka hos Personlig Almanacka, och de finns i flera olika storlekar/format och även där kan man såklart välja att design ett personligt omslag och layout på kalenderdelen, precis som jag gjorde till Inez i julklapp förra året.

Eller kanske behöver ni en väggalmanacka, eller en mixbok där man helt bestämmer över innehållet. Missa inte heller alla fantastiska tillbehör.

Koden VINTERMORGON ger er 10% på hela sortimentet t.o.m 31 januari 2023 och hela sortimentet hittar ni här.

Unna er själva eller varför inte ge bort i julklapp!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.