AMARYLLIS MOCCA & WISHLIST

torsdag, november 24, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Kanalhus // Ballongvas

Den underbaraste av alla julblommor är väl ändå amaryllisen och i synnerhet den som heter Mocca som är ljust krämiga med mörk lite nougatig mitt. Helt ljuvlig och jag köpte mina hos Floramor & Krukatös inne i Göteborg. Den polkafärgade köpte jag på Ica.

Ikväll har jag suttit och spanat på en massa fin inredning i och med Black Week, och jag knåpade ihop en lite önskelista. Vill ha nya stolar till vardagsrummet och de nedan från Mio skulle passa fint som snus tor jag, och lite annat smått och gott 🙂 Sängborden är så nätta och fina också, hade passat bra i vårt minimala sovrum.

Taklampa // Sängbord // Stol // Adventsljusstake // Bordslampa // Fotogenlampa // Ljuslyktor

Nä nu ska jag ut på kvällsrunda med Ebba, och så skönt med fredag imorgon.. eller hur 🙂

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.