S E M E S T E R

fredag, juli 8, 2022 1 0

Och dääär gick jag på semester.. dör så skönt, SOM jag ska sova ut och bara såsa ett par dagar nu. Känner mig extremt trött och helt dränerad på energi.

Tre veckor ledigt väntar för mig men vi kommer ha ganska fullt upp med Valentins fotboll så ledigt och ledigt.. vi kommer vara hemma och kring fotbollsarenorna haha. Väldigt roligt men tyvärr får vi nog sälja båten då vi inte kommer att ha tid att använda den speciellt mycket. Väldigt tråkigt men också skönt för det är en stress att låta den ligga och guppa outnyttjad.

Nästa år ska jag sikta in mig på att vara riktigt långledig, det har jag bestämt, om det så ska innebära nytt jobb. Livet väntar inte ni vet.

Önskar er en fin kväll och grattis till alla andra semesterfirare!

KRAM

0
1 Comment
  • Ellinor
    juli 9, 2022

    Grattis till semestern! Det är det bästa, de första dagarna där man bara såsar runt , inte har nåt planerat och tar sovmorgon varje dag🙂!
    Jag jobbar statligt och har nu efter fyllt 40 hela 35 dagars semester! Guld värt och kompenserar den dåliga lönen…. Man behöver verkligen några veckor för att vila upp sig, och för att orka med hösten och vintern sen. Hoppas det blir lite lugnare för er snart med barnens aktiviteter, blir lite lättare när de blir äldre och kan åka lite själva ibland. Ha en trevlig semester!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.