FÄRGBOMB

måndag, juli 18, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Gaaah, mitt solblekta rödbrända hår alltså!

Det är så här solen gör med gammalt brunfärgat hår när all brun härlig färg tvättats ur och endast de röda pigmenten består, som bruna färger är uppbyggda på.

Jag ska ju låta min naturliga färg växa ut men under tiden så kommer jag välja att lägga i en s.k färgbomb, alltså en inpackning med pigment, för att få en kallare nyans.

La i lite snabbt igår men mest i topparna så blev lite ojämnt så ska göra snart igen. Inpackningen jag använt är denna från Schwarzkopf och som ni ser så är själva krämen grön, men dämpar alltså röda toner och ger håret en kallare nyans. Väldigt smidigt och man har i den i 3-10 minuter efter önskar intensitet.

Lägger sig som ett hölje runt stråna och tvättas ur efter några gånger, så ingen permanent färg. Väldigt vårdande och håret blir superlent. Finns i flera olika nyanser här.

Nu ska jag göra mig iordning för att åka och kolla på Valentins första match i Gothia Cup, ska bli sååååå spännande! De möter ett engelskt lag i första matchen, sen ett svenskt, franskt och norskt dagarna efter.

Ha en fin dag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.