EN VECKA PÅ RHODOS

söndag, juli 3, 2022 0 0

Hej kära läsare, är ni kvar? Hoppas det, trots att jag inte gjort ett inlägg på över en vecka. Kände att jag verkligen behövde en paus och koppla bort en gnutta under veckan som gått. Har nämligen varit en vecka i Grekland med familjen och har haft det toppen, känt mig snudd på utbränd och mår ff inte bra men har verkligen kunnat njuta av ledigt med mina älsklingar i värmen där även några vänner till oss semestrade samtidigt.

Bjuder på ett gäng mobilbilder, systemkameran har jag inte knäppt en enda bild med och det har faktiskt varit riktigt skönt att inte släpa runt på den. Många bilder att spara som minnen har det blivit ändå, är rätt duktig på att bränna av ett gäng med mobilen i tid och otid, snabbt och enkelt. Alla bilder är mina förutom översta, den har min vän Johanna tagit på beachcluben vi hade lite egentid på igår, visst är den vacker.

Önskar ni hade fått uppleva solnedgångarna i Ixia, verkligen helt magiska.

Bilderna har jag laddat upp utan inbördes ordning, men vi bodde alltså i Ixia, på Avra Beach Resort. Vi gjorde också utflykter till ön Symi och stranden Anthony Quinn Bay med våra vänner Jennie & Markus med deras två pojkar, ljuvliga utflykter verkligen, otroligt vackra ställen. En kväll i Rhodos stad med min vän Johanna med familj blev det också under veckan.

Vi bokade endast 4 dagar innan avresa och var inte alls sugna på Rhodos egentligen men det fanns inte mycket kvar att välja på och det blev faktiskt fantastiskt och himla härligt att våra vänner råkade vara på samma ställe (hotell i närheten) samtidigt 🙂

Ja vi hade verkligen en härlig vecka, så tacksam för den. Imorgon väntar jobb och jag är så osugen så jag dör, men bara att bita ihop en vecka innan 3 veckor semester till väntar. Det här var dock den enda som vi alla i familjen är helt lediga samtidigt, det gör mig lite stressad och ledsen men samtidigt är det väldigt roliga fotbollsveckor som väntar för sonen 🙂

Hur är det med er, har ni semester än och vad har ni för mysigt inplanerat?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.