TRIWA NIKKI

tisdag, maj 17, 2022 1 0

Innehåller annonslänkar

Någon som bär armbandsur nuförtiden eller? Då menar jag en klassisk klocka och inte en sån där som mäter typ allt i kroppen och plingar femtioelva gånger om dagen av notiser, gud vad jag INTE är en smartwatch-människa, blir stressad bara jag ser en haha

Men en sån här vacker klassiker i silver/stål är ju som en snygg accessoar så det bär jag mer än gärna, och visst är denna från Triwa grymt fin!

Inte för liten och inte för stor, och med detaljer i guld som gör att den ser exklusiv ut, ja men jag är kär. Sportigt feminin klocka till ett väldigt bra pris skulle jag säga, finns i 4 färger hos Triwa här.

Jag har även denna klockan med läderband från Triwa sen tidigare, som jag har använt så mycket att jag behöver byta band, men SÅ cool den med, just nu 40% rabatt på den. Man kan alltså byta bandet på Triwas klockor till en massa olika färger, läder, textil eller metall.

De har också utökat sitt sortiment till accessoarer som solglasögon och armband också, hela sortimentet hittar ni här.

KRAM

0
1 Comment
  • Victoria
    maj 21, 2022

    Använder analog klocka varje dag för att kontrollera tiden, men även som accessoar. Känner mig ”naken” om jag missar att sätta på mig en. Har fyra från Triwa och en från Pulsar.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.