HOME & AWAY

lördag, maj 7, 2022 0 0

Spår av barfotabarn på v-rumsgolvet, tydligt vårtecken, och vem orkar städa 😉

Det blir allt ofta bilder från mobilen här på bloggen (pga tidsbrist) och här kommer en gäng från dagens mys på Hönö och när vi hämtade båten på Björkö i torsdags, och längst upp bild från en solig vardagsmorgon i veckan.

Underbart majväder men kunde absolut vara ett par grader varmare. Idag har jag och Inez varit på Hönö och ätit lunch med vänner. Min vän Carro som flyttat till Stockholm kom med sin kille och vi var ett gäng på 10 pers som njöt på Skärgårdshotellet i solen. Promenad över klipporna och glass på kajen, ljuvlig dag verkligen.

Som vanligt var vi i familjen uppdelade då Valentin hade bortamatch och Josef var med honom på det, blev för stressigt för dem att ansluta till oss så de åkte ner till båten och la dit alla dynor mm.

När jag och Inez kom hem blev det åtminstone grillmiddag tillsammans hela familjen och nu slappar alla på lite olika håll här hemma.

Imorgon blir det fotboll hela dagen lång för killarna igen, Inez ska vara i handbollshallen hela dagen och jag kommer väl åka fram och tillbaka mellan hem osv. Vi har städdag i bostadsföreningen men för första gången på 10 år tänker jag faktiskt skita i att ansluta mig. Det är alltid ett bortfall på ca 30-50% och alltid samma folk som inte är med så tänker att det är dags att de får jobba igen för alla år. Jag har varit med i styrelsen och varit valberedare i många år så jag kan skippa en städdag med gott samvete. Måste få lägga tid på annat.

Nog om det! Hoppas ni haft en fin lördag och njutit av vår och härlig sol.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.