GE MIG SEMESTER

tisdag, maj 10, 2022 0 0

Från underbara Samos förra året.

Regnet strilar på fönstren, väldigt välkommet regn ska jag säga för det har varit så torrt i hela april så naturen behöver sig en rejäl dusch. Men det räcker med regn i två dagar, sen vill jag ha sol igen, och gärna värme, för det är kallt för årstiden hos oss. Brukar alltid komma en värmebölja i maj, vi har kunnat tillbringa kvällar vid havet på bryggan full av krabbfiskande barn i t-shirt och shorts. Men inga såna dagar i sikte än i år inte.

Längtar enormt mycket efter semestern i år, är så fruktansvärt trött så jag vet inte hur jag ska orka fram till min första lediga vecka som i år är 26, den enda veckan vi är helt lediga hela familjen tillsammans. Alldeles för lite men får hoppas på fina strödagar utöver.

Jag vill så vansinnigt gärna åka bort den veckan, bort från allt och bara vara med familjen 24/7, vi har inget bokat men jag kollar hela tiden. Vi har ju Ebba att tänka på så det är inte helt självklart att bara sticka iväg men jag hoppas verkligen vi får möjlighet, ska vi ha med henne så blir det bara i Sverige och då blir det ändå så mycket extra att tänka på, hundar är ju tyvärr inte välkomna överallt.. men helst vill jag ju aldrig lämna henne såklart.

Hur ser er sommar och semester ut? Några härliga planer?

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.