VÅRSHOPPING & MAMMAS KVÄLL

lördag, april 2, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Några dagar har passerat sen mitt senaste inlägg och tiden bara rinner iväg. Önskar jag hade haft mer tid för bloggande och att skapa bra innehåll men hinner inte riktigt.

Idag tog jag och Inez en dag på stan medan grabbarna var iväg på Valles match, mysigt med shopping och sushi. Vi hittade en del fint både jag och Inez, jag är mest nöjd över mina två par skor jag unnade mig.

Har sån otrolig sommarlängt så kände att jag bara var tvungen att köpa ett par sommarklackar, i glammigt guld. Tänker att nu när jag ska sluta färga håret och bli gråsprängd så ska jag väga upp med lite bling! Knalliga kläder och metallic, vad tror ni om det 😉

Dessa finisar från Chloe köpte jag på NK, hade en massa poäng att ta ut, men de finns bl.a hos My Theresa här. Ganska höga kilklackar men samtidigt bekväma, enligt mig iaf.

Blev ett par nya av mina favorite MAC från Steve Madden, men denna gången i vitt, finns bl.a hos Nelly här. Grymt sköna och lagom ”chunky” för min smak.

Köpte lite annat också så kanske får till nån outfit-bild i dagarna.

I torsdags var det min mammas allra sista dag på jobbet, efter 28 trogna år på samma tjänst och jag har jobbat sida vid sida med henne i 14 år, så det kändes kan jag säga. Vemodigt som tusan men samtidigt så himla glatt för SOM hon förtjänar att vara ledig nu.

Vi firade henne hela dagen på jobbet med champagne, hon fick liksom mingla kring oss medan vi jobbade haha. Långlunch på lokala grek-restaurangen och sen åkte vi in till stan efter jobbet. Drinkar på OGBG och därefter matlagning på Thörnströms Privata Rum där vi alla 11 på jobbet fick laga kvällens meny tillsammans med en kock och vi hade även vinprovning med en sommelier. Otroligt trevligt, kräftsoppa med tillbehör till förrätt (tog bild innan soppan var hälld i skålen ser jag nu haha), varmrätt med kalvfilé och svamprisotto med portvinssky och slutligen en sufflé till efterrätt. Fantastiskt gott blev det och det var väldigt roligt att laga mat tillsammans.

Det blev tal och presenter, tårar och hysteriska skratt, mamma var helt överväldigad och himla nöjd är jag säker på.

Vi har hunnit göra mycket kul genom åren, fantastiska resor i världen och en himla massa annat skoj, kommer sakna både det och vardagen på jobbet. Kändes väldigt tomt igår fredag och tårarna brann bakom ögonlocken hela dagen.. lilla mamma.

Varit helt grymt och verkligen en ynnest att få jobba med sin mamma så, men nu får jag väl växa upp tillslut, nu när jag inte kan sitta och gorma -mamma!!! När jag behöver hjälp eller så, haha.

Skulle bara hinna bli 40 innan det nu är dags.

Nu ska jag sjunka ner mellan mina grabbar som kollar på film innan kudden väntar, Inez sover hos bästis så det är himla tyst hemma.

Hoppas ni har en fin helg.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.