PÅSKVECKAN

onsdag, april 13, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej vänner!

Landade i soffan efter att ha tagit en lite skön promenad efter att jag varit ute på Hönö och lämnat Inez hos mina föräldrar, hon var sugen på att hänga med mormor och sova över, toppen tycker jag som ändå jobbar imorgon också. Grabbarna är på fotbollsträning i vanlig ordning.

Skönt med påskvecka och långledig helg, ska bli så skönt, och soligt ska det vara också! Påskpyntat lite med här hemma och känner mig rätt färdig. Lite lagom sådär i år.

Nu ska jag bara handla lite till barnens påskägg och planera lite go helgmat.

Älskar verkligen dessa ”honeycomb”-ägg i papper som jag har i olika färger, kommer från olika butiker som jag samlat på mig genom åren men Arket har (i 7 olika färger) här, Cervera här och Åhlens här tex. Lite sent att hinna beställa lagom till påsk kanske men har ni butik nära så finns de säkert där med.

Satte äggen i syrenkvistar istället för björkris, i vackra Dagg-vasen, det är den bruna jag har och den färgen är så himla fin tycker jag. Kan dra lite år gammalrosa i vissa ljus.

Ljusstakarna drip tröttnar jag aldrig på, finns i flera butiker, bl.a hos Cervera som just nu har 25% på den höga.

Igår pyntade Inez och hennes vän ett ris och satte på bordet, riktigt färgsprakande och härligt, precis som det ska vara!

Vill ni ha tips på fins påskdukning så Nordic Nest alltid fina dukningar att inspireras av under deras inspirationsflik, här och här tex.

Ha en fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.