MIN KERAMIK

fredag, april 15, 2022 0 0

Idag kunde jag äntligen hämta ut min alldeles egna keramik som jag skapade hos kära Emelie (MLI Ceramics) tillsammans med min vänner Jennie & Linda ute på Hönö en kväll i mars. Fick det i 40-årspresent av vännerna, så himla glad för det.

En fantastiskt trevlig kväll, kombon att få vara kreativ och samtidigt umgås med människor man tycker om är superhärlig.

Gjorde det stora fatet först, sen gav jag mig på en skål, men den sprack tyvärr i ugnen för jag hade nog lyckats få in luft i den. Sånt som händer och det var ju allra första gången jag testade detta. Men i mitt paket hade Emelie lagt ner en överraskning som plåster på såren för att skålen sprack, ett fat som hon gjort åt mig, i samma stil som mitt. Så himla himla gulligt av henne.

Älskar den rustika stilen jag körde på och även stänket i brunsvart tycker jag blev coolt. Man kan ju variera oändligt med form och färg.

Får se vad det blir nästa gång, för jag ska definitivt göra detta igen.

Hoppas ni haft en fin långfredag, själv har jag hunnit med allt möjligt och nu under kvällen har jag och Inez bakat laxtårta som vi ska ha som förrätt imorgon.

Valentin spelar cup och ska upp tidigt både lör, sön, mån, så han och Josef kommer vara iväg mycket men kommer vara med på påskmiddagen iallafall.

NATTI

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.