KNALLROSA

lördag, april 9, 2022 1 0

Innehåller annonslänkar

Hur härligt är det inte med all knallrosa som syns i vårens mode! Jag var bara tvungen att klicka hem den här fina klänningen från COS där jag såg en via annons på instagram (den sista bilden bland de på hemsidan var på insta) och jag tänkte bara åh va fin den kommer vara till sommaren till en härlig solbränna.

Klänningen är finstickad och har en fin passform i och med att den är fygurstickad och inte helt rak, vilket ger plats för rumpan utan att töjas ut på en figur som min med väldigt smal midja. Väldigt välgjord och fin kvalitet.

Är egentligen inte helt bekväm med att visa formerna såhär utan väljer oftast rakare plagg, men tycker faktiskt jag ser fylligare ut såhär och det tycker jag om.

Nu längtar jag efter tillfälle att använda den, gärna tillsammans med mina nya kilklackar.

Har haft väldigt svårt för starkt rosa i perioder, som att det känns barnsligt, men just nu är jag supersugen och blir glad av knalliga färger.

Vad gillar ni rosa?

Klänning Arket // Klänning Nelly // Jacka Lindex // Klänning Ellos // Skjortklänning Nelly // Byxor Lindex

Lite annat snyggt i rosa jag spanat på, jackan och klänningen överst i mitten är riktigt lovely tycker jag.

Nu ska jag ta en kvällspromenad med mannen innan lördagen avslutas med hela familjen i soffan, älskar mysiga hemmakvällar.

KRAM

0
1 Comment
  • Pia
    april 22, 2022

    Det var en väldigt vacker klänning till din figur! Väldigt smickrande! Och färgen passar din mörkare hudton och hår! Jättefint! Jag är ju själv grisrosa i min hudton så rosa är inte en färg som jag har på kläder.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.