EN VÅRLOOK

tisdag, april 5, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Ett par suddiga outfit-bilder i vår hall (med slitna dörrar som ser nikotingula ut mot vita väggar). Så nöjd över denna boxiga gröna jacka som jag hittade på Zara i helgen (men som jag tyvärr inte hittar på nätet så kan inte länka), gillar denna kombo med armygrön jacka och vita jeans, mina nya glammiga pjuck blev liksom pricken över i.

Lite gött 80-tals-puffig jacka, snyggt till ett par smalare jeans som dessa. Hade säkert varit cool med ett par trendiga ”mom”-jeans också, men jag känner mig inte bekväm i den modellen. Snyggt på andra men jag känner att jag försvinner i ”plufsiga” jeans och vill gärna framhäva den lilla rumpen jag har 😉

Jeansen är urgamla favoriter från BikBok, Ellos har ett par liknande här med lite högre midja och rå kant nertill och Bubbleroom har ett par liknande här.

Min väska från Louis Vuitton får jag frågor om ibland och framförallt vilken storlek jag har på den och det är alltså Neverfull MM jag har (finns här) och det är den mest praktiska/lagoma storleken tycker jag. GM blir för stor för lilla mig och PM rymmer inte allt jag vill att den ska rymma, som laptop osv.

Min är köpt från LV på nätet men vill man köpa vintage så finns det bl.a hos Miinto här. Annars kolla aktioner, men tänk på att vintage inte är lika med billigt så håll koll på priserna för ibland är de högre än på nya väskor. Det kan ju vara ok på ovanliga modeller såklart men modeller som Neverfull som det finns gott om vill jag hellre köpa oanvänd än en svindyr sliten.

Har rafsat fram den här gamla favoriten också, kommer från H&M och hittade den faktiskt hos Afound här, till nedsatt pris.

Nu ska jag steka fisk här så maten blir klar i tid tills att vi måste sätta oss i bilen till Valentins sena tisdagsträning. Jag och Inez ska ta med påskpyssel idag, har ett par timmar att slå ihjäl där på Serneke Arena om man säger så. Vårt andra hem kan man kalla det haha.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.