JUMPERFABRIKEN & VÅRFRÄSCH

lördag, februari 26, 2022 2 0

Innehåller annonslänkar / samarbete Jumperfabriken

En ljusturkos kofta i mjukaste kashmir har flyttat in i vårgarderoben, och idag känns det verkligen som vår ute! Helt ljuvligt stilla soligt väder och flera plusgrader, så skönt.

Kommer använda denna flitigt i vår och sommar, passar till så mycket. Till klänning, jeans och allt och denna cardigan hittar ni här.

Jumperfabriken startades 2007 i Göteborg, hållbart mode med hög kvalitet i härliga mönster och färger.

Passar på att tipsa om mitt nya läpplans från Clarins i en ljus aprikosskimrande nyans, vårdande och underbar konsistens, finns hos Lyko med rabatt här.

En annan helt fantastisk produkt är denna bronzingmist från Bronza, en grymt bra brun utan sol i sprayform. Fördelar sig jämnt över huden och man kan bygga upp färgen steg för steg. Jag sprayar ett lager på kvällen innan jag lägger mig så vaknar jag upp solkysst och fräsch i hyn. Väldigt skönt tyckr jag som känt mig väldigt glåmig det senaste.

Går även att använda på kroppen, ger härligt glow!

Nu ska jag strax hämta min dotter som varit på Prison Island-kalas i Mölndal, blir en kort mellanlandning hemma för att sedan åka till Mölndal igen och spela handbollsmatch. Fullt ös som vanligt i vår familj. Mannen jobbar långpass och Valentin får stanna hemma och hålla Ebba sällskap.

Önskar er en fin dag i solen.

KRAM

0
2 Comments
 • Lena
  februari 27, 2022

  Vilken fin färg! Du passar jättebra i den 👌🏻

  Lena

  • Catta
   mars 2, 2022

   Tack! Ja visst är färgen fin, vårig och pigg 🙂

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.