90´s LOVE & EN DAG PÅ HÖNÖ

lördag, februari 19, 2022 0 0

Har beställt coolaste tischan av en tjej som startat ett litet företag som heter Isso Design och som t-shirts och tröjor med kreativa tryck. Såg nämligen Marit Dybeck, som jag följer på instagram, med en tischa med samma tryck och då skrev tjejen som driver Isso Design en kommentar om att jag kan beställa en av henne.

Så det gjorde jag och nån dag senare låg den i lådan, snacka om snabb service.

Jeans Ivy/Wakakuu

”If the love doesn´t feel like 90´s r&b, I don´t want it”

Ja ni som fattar fattar, jag är ju född 81 och den absolut bästa musikperioden jag upplevt var på 90-talet, och den musiken hängde i när jag började gå ut i Göteborg och vi hängde på goa klubbar och dansade r&b och hiphop in på småtimmarna. Fantastisk tid.

Det här är inget samarbete utan jag vill bara tipsa om denna grymma tjej för jag blev så glad att hon skrev, och jag önskar henne all lycka med företaget.

Så den har jag haft på mig idag när jag haft vän-dejt på Hönö med Jennie, och vi åt smarrig lunch och drack aperol på Skärgårdshotellet. Fikade på Socker-Majas, shoppade och promenerade längt hamnen, väldigt mysig lördag. Vackert väder hade vi också.

Rekommenderas verkligen detta ställe, fantastiskt fin miljö och inredning, god mat och mysig personal.

Deras hemsida hittar ni här, men finns också på Facebook och Instagram.

Hoppas ni också haft en fin lördag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.