MAGNOLIAKVIST

söndag, januari 23, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

God morgon söndag!

Eller god förmiddag kanske.. sovit länge idag.

Inez sitter bredvid mig och gör lite läxor och killarna är iväg på fotbollsträning och Ebba ligger och snarkar i sin korg.

I tisdags köpte jag en magnoliakvist, så vackert tycker jag. Kanske man förstår att jag tycker med tanke på vad bloggen heter, en namn som jag f.ö funderat på att byta länge länge. När jag började blogga och bloggen fick sitt namn bodde vi i Örgryte i Göteborg, min stil gick mer mot shabby chic och i var och varannan trädgård i området vi bodde i växte praktmagnolior som inspirerade till blogg-namnet. Då fanns det många bloggar som hette nåt i stil med Vita Drömmar, Ljuva Hem, Mitt Vita Hem osv..

Tycker fortfarande det är vackert med vitt och lantligt men känns inte som jag riktigt. Kan inspireras av många olika stilar, från gammalt till nytt, retro och modernt, färgglatt och monokromt etc och tycker det hade varit tråkigt om alla hade haft precis samma.

Om jag ska byta namn på bloggen återstår att se, känns lite töntigt men å andra sidan så bryr jag mig inte så mycket om det. Mitt instagram-namn har jag däremot ändrat till mitt riktiga, där heter jag alltså catarinaeldana och ni hittar mig här.

Knopparna slog ut snabbare än snabbast denna gång och tipset för att lyckas få magnolior att slå ut är att sätta kvisten i varmt vatten och helst byta varje dag, åtminstone varannan.

Vägglampan här är en av de sakerna som jag får flest frågor om och den kommer från Ellos och finns här.

Vägglampa // Vägglampa // Bordslampa // Golvlampa // Taklampa // Bordslampa

Ellos har kampanj på belysning t.o.m 24/1 med 20% på allt här.

Önskar er en fin söndag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.