FAVORIT I NYA FÄRGER & RANDIGT

torsdag, januari 27, 2022 0 0

Innehåller annonslänkar

Ett av mina absoluta favoritplagg är denna skjortjacka, eller shacket som det så käckt kallas, och jag får ofta frågor om den. Tyvärr är just denna färgen slutsåld men Kappahl har fått in den i två sprillans nya färger inför våren, ljusblå här och ljust beige här.

Perfekt att passa på nu när man får 20% på hela köpet hos Kappahl, t.o.m 30 jan.

Så härligt med kommande vårmode, och jag ser att det kommer mycket randigt, vad gillar ni det? Jag skulle kunna tänka mig en go tröja, någon av de i kollaget. Sen är ju en randig skjorta alltid fräscht vår och sommar 🙂

1 Ellos // 2 Wakakuu // 3 Bubbleroom // 4 BikBok // 5 &otherStories // 6 Gina Tricot

Några snabba tips från mig denna torsdagskväll, nu ska jag ut på en rask promenad, känner att jag verkligen behöver det.

Önskar er en trevlig kväll, och imorgon är det ju fredag hörni!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.