DISTINCT SIDE TABLE -DIY

tisdag, november 16, 2021 1 0

Innehåller annonslänkar

God kväll!

Idag tror jag fasen inte solen gick upp, väldigt mörkgrå dag rakt igenom. Frustrerande när man vill fota saker i bra ljus, som detta lilla sidobord jag satt ihop idag, fick bli med mobilen.

Världens enklaste DIY iallafall kan jag tala om.

Två hyllplan i planhyvlad furu sågade i bitar, lite montagelim och svart bets, klart!

Fick inspiration till formen från Distinct Side Table från Ferm Living och jag tycker det blev rätt bra, behövde ett litet kaffe och magasin-bord där bredvid min lilla lässtol.

Lite med advent har smugit sig på i vardagsrummet och jag hängde upp min Moravia-stjärna i taket där det saknades en armatur, har ingen annan bra plats så får duga. Hittade en superkort lampsladd som passade kanon, stjärnan sitter mot taket som en plafond.

Idag har jag gjort så mycket olika saker att jag är helt slut nu. Har SÅ mycket på to do-listan men SÅ lite tid att hinna med allt.

Var hos hypertoni-läkaren idag med för att kolla mitt blodtryck, värden, kolesterol etc och allt såg bra ut, skönt. Äter blodtrycksmedicin så måste kolla mig en gång om året, sen har jag inte mått så bra det senaste heller men skönt att blodet var bra iaf.

Har ett till läkarbesök framför mig, får se vad vi kommer fram till där. Jag har ju en ganska komplex sjukdomsbild så inte helt lätt koordinera utan jag få flänga en del på vc och sjukhus.

Det bästa för att inte tänka på mina krämpor är att vara kreativ så det försöker jag vara med olika saker så gott som varje dag, bästa medicinen.

Om ni skulle vilja ha måtten på bordet får ni hojta, bitarna sågade jag för längesen så har glömt måtten, har legat i en liten hög i vardagsrummet i typ två månader haha. Löjligt egentligen när det gick så fort att måla och sätta ihop, men sån är jag, påbörjar saker som jag inte slutför..

KRAM

0
1 Comment
  • Britta
    november 16, 2021

    Men sååå fint det blev!! Jag tar gärna måtten och en beskrivning av hur du gjorde.

    Stort tack på förhand!
    Mvh Britta

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.