SYSTER P

lördag, oktober 2, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Jag är verkligen en silvertjej och gillar i synnerhet tunna stilrena smycken, precis som mina fina halsband från Syster P, visst är de riktigt fina.

North Star Short & North Star Signet heter dessa och finns även i guld.

Sminket är på som ni ser och ni den foundation jag skrev om senast från Base of Sweden är verkligen helt fantastisk! Här har jag dock blandat två, eller jag har använt min favorit sedan många år tillbaka Complexion Rescue från BareMirerals i färgen Tan07 som bas då jag ff har lite solbränna kvar från sommaren. Sen har jag Base of Sweden Energetic över näsan och dragit ner lite mot kinderna samt lite på hakan för extra täckning på områden där jag är lite röd och flammig. Den förstnämnda är tunnare och mer glowig, den senare mer matt och täckande, blev en perfekt kombination tycker jag.

Mascara från Sweed Lashes, solpuder Bare Minerals, rouge Bare Minerals, läppglans Urban Glow.

Lite nyfriserad är jag också , hemmafix haha, klippt topparna själv och sen slängde jag i en toning och jag använde denna ljusbruna från Schwartskopf som jag tyckte blev åt det kallare hållet som jag är ute efter. Perfekt quickfix.

Armbandet är också från Syster P, Strict Plain Bangle Ball heter det, väldigt väldigt snyggt.

De har så himla fint utbud tycker jag och nu under oktober månad går 5% av försäljningen till forskningen av cancer 💕

Ni hittar alla smycken här.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.