EN HÄROMDAGENS

lördag, oktober 30, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Boots & tradition

Godmorgon!

Mörkt och murrigt ute och inte alls så härligt som förra lördagens soliga höstdag då jag tog dessa bilder inför ett samarbete på instagram. Jag mannen och Ebba tog en lång skön promenad längs bergen vid havet.

Min lilla käcka väska med coolt brett axelband kommer från Saddler och finns bl.a på Åhlens. Jacka gammal från Åhlens i teddymaterial, Lindex har en längre i beige här.

Plats för kort oh mobil och kanske ett läppglans eller så, perfekt liten promenadväska.

Min kofta kommer från H&M men hittar ej på nätet, snarlik denna från Adoore fast med färgade knappar, gillar verkligen denna modell på koftor.

Nu ska jag väcka min dotter som snart ska på handbollsträning, sen ska jag och min vän Jennie iväg till Nääs Fabriker och det ska bli så mysigt!

Killarna fick ställa klockan på 6:30 imorse för att tuta iväg på ÖIS-cupen. Full fart i vanlig ordning på våra helger och imorgon väntar handbollscup för Inez på annan ort så det blir ingen slappehelg precis haha.

Jätteroligt men hade ju varit skönt med en extra helgdag..

Ha en riktigt fin lördag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.