KIANO SUPERFOOD

lördag, september 18, 2021 1 0

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Jag har som ni kanske vet ganska stora problem med hälsan och vad jag äter är väldigt avgörande för mitt mående då min tarm inte fungerar som den ska. Jag har svårt att bryta ner vissa livsmedel, jag har svårt att ta upp näring i tarmen och den har sammanväxningar runt sig som gör att passagen är trång.

Jag ska äta ofta och lite åt gången men att hitta näringsrika goda mellanmål är inte alltid lätt så jag blev jätteglad när jag fick möjlighet att prova dessa superprodukter från Kiano som är växtbaserade superfood-pulver!

Perfekta måltidsersättningar under stressiga dagar och goda enkla mellanmål. Magen blir glad och kroppen full med bra energi.

Man kan antingen mixa pulvret med frukt och vatten eller växtmjölk till en god smoothie, som jag gjort här tex, The Wake Up heter denna goda drink och gjord efter Kiano´s recept.

Eller så kan man ha det i goda bowls, over night oats, shiapudding, blanda i maten, baka med det eller bara blanda med vatten eller växtmjölk i en shaker och dricka som en näringsdryck.

Kan varieras i oändlighet och är supergott.

Ekologiskt, fullt av naturliga vitaminer och mineraler och finns i många olika smaker som ni hittar här.

Med koden WEEKEND från ni 20% rabatt i helgen så passa på om ni är sugna på att prova. Burkarna räcker länge och det finns en massa goda recept här.

Nu ska jag åka och handla inför kvällens middag med vänner, dagen har gått i ett sen imorse, match för sonen mot ÖIS, handbollsträning för Inez och sen långpromenad med Ebba.

Hoppas ni har en go helg!

KRAM

0
1 Comment
  • Sara Bergqvist
    augusti 21, 2022

    Hej.
    Hade tänkt göra en beställning, men det går inte att gå vidare från sidan utan får varningsmeddelande och blir stoppad.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.