GODMORGON

söndag, september 5, 2021 2 0

Godmorgon på er, eller förmiddag mer kanske haha. Herregud vad jag kan sova nu för tiden.. alla mediciner har sin del i det hela med.. Hade jag inte blivit väckt av gnällande hund eller sorl från barnen har jag lätt kunnat sova runt. Galet.

Bjuder på ett gäng oredigerade bilder från mobilen, så vackert septemberljus som letar sin in nu när solen står lägre, varmt mjukt ljus och det ser ut att bli ännu en härlig dag!

Igår pausade jag från bloggen och bara njöt av ledig dag med min man, han och jag tog Ebba med oss ut i bergen vid havet och sensommarbadade bara vi tre. Ebba njuter nu när temperaturen är lägre, hon klarar in värme alls bra längre den gamla tanten och hon som aldrig gillat att bada speciellt mycket tog sig några goa simrundor igår. Så jäkla gullig när hon cirkulerade runt där i vattnet som den lilla pensionär hon är.

Inez hade poolparty-kalas med sin bästis och Valentin var iväg med kompisar och spelade padel i ett par timmar så vi fick skön egentid jag och mannen.

Det är verkligen en lyx när barnen är så stora att de klarar sig själva mer och mer, dock är det ff fullt upp för oss när det gäller aktiviteterna de har, idag tex så har Valentin cup och det är några mil bort så då är det skjutsade som gäller. Det blir det iofs på alla träningar också då Valentin bytte lag härom året och har längre avstånd till träningen. Dessutom är mannen tränare så han är ju alltid med de dagarna han inte jobbar kväll, så det är inte mycket jag ser av min man på veckorna, men det är fantastiskt att han lägger så mycket av sin tid på killarna i laget så det ser jag som en självklarhet.

Nu ska vi iallafall ut hela familjen på en promenad med Ebba, mysigt. Ha en strålande fin söndag!

KRAM

0
2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.