PILÉ & TEDDY

fredag, augusti 20, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Godmorgon!

Idag är det fredag och jag ska strax iväg och jobba sista dagen på denna vecka, det går undan och det känns bra att vara tillbaks in i rutinerna.

Igår kväll gick jag och Inez med Ebba ner till hästarna nära där vi bor och det var en fantastiskt fin kväll, soligt och vackert, men ingen värme precis. Fått plocka fram jackor och andra varma plagg i garderoben igen, brrr så kall augusti. Lite deppigt men ändå lite gott att pälsa på sig mysiga värmande plagg som min pilejacka från I Dig Denim och just pile och teddymaterial ser ut att hålla i sig i år. Min verkar tyvärr slutsåld men jag har hittat en del annat fint i det fluffiga materialet.

Teddyjacka Kappahl // Keps Kappahl // Väska Kappahl // Teddyjacka Anine Bing // Teddykappa Monki // Gosedjur Arket // Tofflor Flattered

Jackan från Anine Bing är riktigt snygg tycker jag och tofflorna hade jag inte tackat nej till.

Ha nu en fantastisk dag och trevlig helg fina ni och tack för att ni kikar in!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.