MEST MONOKROMT

tisdag, augusti 31, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Skåp Ellos // Kudde Mio // Lampa Mio // Kruka Arket // Fat Nordic Nest // Matta Mio

Halli hallå!

Bloggen har legat nere sen igår kväll men nu äntligen har driftansvariga löst problemet med databasen, heja dem men tumme ner för datastrul alltså, SÅ frustrerande. Världsliga ting i mitt fall, det är ju ingen som står och faller med att min plattform ligger nere precis haha, eller?

Hur som, kom precis hem från havet där jag och mannen spenderat några riktigt goa timmar på tu man hand i varsin brassestol, uuunderbart sista augustiväder! Halleluja för det 🙂

Ja tänk att imorgon är vi inne i september och första höstmånaden, lite vemodigt men ser ändå fram emot en mysig höst i lugnt tempo. Har lite smått och gott inbokat och sen ska jag avsätta tid för kreativitet, har en del projekt jag vill pyssla med. Hoppas på att kunna inspirera er med det, men först lite inspo från butikerna. Villhöver så mycket just nu..

Det är det monokroma jag håller fast vid och då beige i olika nyanser, en del åt det grå, en del åt det bruna och jag trivs så bra med det. Svarta kontraster och lite vitt på det, där har jag hittat mitt lugn i inredningen. Finns utrymme för en färgklick här och där i form av små inredningsdetaljer, vilken känns som en lagom förändring.

Gardin Ellos // Kudde Mio // Ljusstakar Åhlens // Lampa Mio // Spegel Mio // Hand Artilleriet // Skål Artilleriet // Sidobord Mio

Nu ska jag peta i mig lite sen lunch och invänta kidsen som kommer cyklandes från skolan snart.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.