MER RÖTT ÅT FOLKET

lördag, augusti 7, 2021 0 0

Innehåller annonslänk

Här står jag och poosar med en av hotellets katter. Så mysigt tycker vi och det finns även några hundar som stryker omkring och djurälskare som vi är så tycker vi det är supertrevligt. De är så lugna och harmoniska, vana vid människor och stör inte alls, trots att de blir bortskämda av gästerna här. Speciellt många kids som ger dem vatten och mat. Kliar och gosar med dem.

Hoppas de inte har skabb.. man ska väl vara lite försiktig ändå kanske.

Hur som helst, visst är det himlans fint med rött! Varför bär jag inte det oftare tänker jag, en riktig happy-color ju! Den här klänningen köpte jag på rea för massvis mer år sen, gav väl nån hundralapp för den på hm, sen har den hängt i garderoben. För inför denna resan blev jag sugen på att packa ner den och nu när jag ser den på så tänker jag att den är ju superhärlig!

Så nu ska jag ha mer rött i garderoben, den här klänningen från Stories/Afound gillar jag skarpt tex.

Uppkopplingen här på hotellet är inte den bästa och bilder tar lite tid att ladda upp så kommer visa mer när vi väl är hemma igen.

Nu ska jag ut och simma i havet några längder, något som är det bästa jag vet.

Hoppas ni har en fin lördag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.