HEJ FRÅN SAMOS!

onsdag, augusti 4, 2021 2 0

Hej på er!

Bloggar från mobilen för första gången, verkar ju vara himla smidigt faktiskt. Får inte igång webbläsaren på min dator här nere i Grekland, får dålig Wi-Fi kanske, vet inte riktigt.

Ja som rubriken lyder så är vi på Samos, och det är galet varmt här kan jag säga, mellan 38-43 har vi haft/ska det vara varje dag typ, pjuh!

underbart att resan igen hursomhelst och det har gått SÅ bra! Men pirrigt vid inresa eftersom trots uppvisande av negativt covid-test, PLF osv så testas en i varje sällskap vid ankomst av grekiska kontrollanter. I vår familj var det jag som åkte in på test. Visade negativt även det men pirrigt ändå.

Så vackert och härligt här och jag kommer skriva mer om hotellet mm när jag kommit hem. Om ni undrar över corona-läge, restriktioner osv så gäller munskydd överallt inomhus, i kollektivtrafik och taxi. Utomhus behöver man det ej (förutom vid folksamlingar).

Syns inte på dessa bilder men det är en hel del folk här, och grekerna verkar väldigt glada över att turismen ändå kunnat komma igång så bra igen. Grekland är ju extrem beroende av sin turism och hade inte klarat en sommar som förra igen.

Här på Samos är det väldigt lite smitta, så känns tryggt och bra.

KRAM

0
2 Comments
 • Malin
  augusti 5, 2021

  God kväll!

  Men å så härligt ni har det 😃☀️.
  Jag var på Samos med mamma 2004 och det var så mysigt. Kan tänka mig vilken värme ni har ☀️☀️.

  Ha en trevlig vistelse där!

  Kram

  • Catta
   augusti 12, 2021

   Hej Malin!

   Ja det var en underbar vecka, trots den höga värmen 😉
   Väldigt mysig ö 🙂

   Kram

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.