HÄRLIGT ATT KOMMA HEM TILL

fredag, augusti 13, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Förutom Ebba och egen säng osv så var nog det bästa med att komma hem från resan att det blommar så mycket i rabatterna nu, sån lyx att plocka sig en vacker bukett och ändå finns det många kvar att plocka.

Kanske blev något för mycket av det rosa för min smak bland årets blomster, men vackra är de hursomhelst. Dahlia, rosenskära och luktärt blev en stor yvig bukett, precis som jag gillar bäst.

Fredag idag och sista helgen på min semester. Haft en superfin semester men hoppas inte sommaren är slut än utan det kommer en sol och värmevåg till så vi kan njuta av kvällar och helger.

Var nyss ute och beskar äppelträdet, pjuh så många vattenskott det fått, klippte bort hälften ungefär men sen var jag tvungen att vila. Tror jag kan ha fått ett diskbråck, har haft ont i nedre delen av ryggen sen i februari ungefär och det blir inte bättre, känns som att ländryggen är låst i ett läge och det gör ont att både kuta och svanka, får putta mig upp ur sängen varje morgon och sitter jag still för långe så gör det jätteont när jag börjar röra mig igen.

Orkar inte söka för det så hoppas det går över. Har ägnat en stund åt lite yoga och styrka på mattan här nu, kissande hunden med motståndsbanden osv. Försöker stärka upp kroppen utan att slita för mycket.

Topp // Tights // Band

Just nu får man dessa resistance band på köpet om man köper för mer än 500:-, här.

Jag skulle vilja ha en dunväst nu till hösten och Stronger har en som ser jättego ut, här.

Nu ska jag svida om och åka till systemet och affären, ska handla lite gott för en kväll på Hönö hos en av mina bästa vänner.

Trevlig helg!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.