ÄN ÄR DET SOMMAR

tisdag, augusti 24, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Klänning Paris från Adoore, slutsåld men finns i gult här.

Så inställd på att hösten är här nu, fast det är ju faktiskt inte sant. Vi är fortfarande inne i en sommarmånad, och dessutom har vi ofta haft fint sommarväder även i september. Så nä, ska inte packa ner alla sommarklänningar ännu utan hoppas på fler ljumna dagar som inte kräver tröja osv.

Idag har vi tex helt ljuvligt väder och både jag och mannen är lediga faktiskt, så nu ska vi strax promenera ner till båten och bada bredvid den. Så skönt att soltorka där på varma solbädden i båten. Bryggsegling när den är som bäst, bara mannen och jag ♥️

Mitt stora hjärta och jag, en betydlig varmare dag på vackra Samos, fina minnen som jag sparar till vinterns mörka dagar.

Så tacksam för årstiderna vi har, alla har sin charm, eller hur! Vill gärna ha sommar ett tag till bara, innan höstens kyliga vindar och mörker drar in.

Klänning Sicily från Adoore

Älskar verkligen klänningarna från Adoore och jag ser fram emot kommande kollektioner.

Önskar er en fin solig dag!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.