LIVSNJUTERIET

måndag, juli 5, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Linne Åhlens // Shorts gamla, liknande här // Solglasögon Lindex

Hej! Long time no see!

Eller ja, kanske inte så längesen men tog en bloggpaus under helgen för att njuta 100% av ledig tid med familjen i högsommarvärmen, för vilken jäkla helg vi fick! Nyp mig.

Bjuder på några snapshots från mobilen.

Livets bästa beslut (ja förutom barnen osv 😉 ) var ju att skaffa båt, en sån otrolig frihet jag känner i och med den. Längtar efter havet 24/7 på sommaren, 100% tillfredsställd på en klippa vid ett salt hav och nu är det tokskönt i vattnet så man kan ligga i länge länge. 22 grader i Tumle nära oss just nu.

Nu när Josef blivit lite varmare i kläderna vad gäller båtkörningen så är det barnens tur att prova lite, och min 🙂 Min roll är mest hopp-i-landkalle, draggkastare och förtöjare. Det är liksom det jag är mest van vin, att köra är inte min grej, men kanske blir snart..

Igår åkte vi ut sent och la oss vid en holme strax utanför hamnen där vår båt ligger, måste vänja oss vid att lägga dragg och förtöja med bergskil.

Att lägga till i en naturhamn kan vara lite knepigt, en del att tänka på med vindar, strömmar, stenar i vattnet osv. Vi hittade ett bra ställe och stannade en timma ungefär för bad från båten och promenad runt den lilla holmen.

De två sista bilderna är från lördag kväll när vi badade med våra vänner som bor intill detta lilla skär, vi tog ett kvällsdopp efter middag på deras terass, de bor verkligen otroligt vackert. Här nere bodde också en annan härlig familj, våra vänner som flyttade till Karlstad, saknar dem SÅ jäkla mycket!

Hoppas ni haft en lika fin helg som vi, vad har ni haft för er? Har ni semester?

Jag jobbar denna och nästa innan jag går på 4 veckors ledighet, längtar!

Nu ska jag sätta mig och leta efter en ny lampa till köket, har tröttnat lite på den vi har (Twice från HD) och skulle vilja ha en som riktar ljuset mer neråt. Den här i papier mache från Ellos hade jag kunnat tänka mig.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.