KVÄLLSLJUS I KÖKET

måndag, juli 12, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Hej på er!

Vilken kalasig måndag vi har måste jag säga, kanonväder verkligen och jag gick tidigt från jobbet för att köra Inez till hamnen där kompisens pappa hämtade upp henne, hon ska vara hos dem på Brännö i ett dygn.

Sen drog jag och sonen vidare ner till Tumlehed och badade med vänner i några timmar, härligt härligt.

Plockade in en bukett och satte i köket och var tvungen att knäppa några bilder för ljuset är så härligt på kvällen.

Fluffigt egenodlat gulligull som doftar lovely är inte fy skam att mötas av i köket.

Espressobryggare // Kinfolk bok // Polpo kokbok // Karaff // Vas // Kolsyremaskin // Brödrost // Termos // Brödkorg

I lördags var vi som ni vet på bröllop och det var så fantastiskt härligt att äntligen äntligen få gå på fest, en så fin dag och kväll i kärlekens tecken rakt igenom och brudparet var otroligt vackert.

Känslosamma tal och det brast för mig flera gånger, så pinsamt haha men äsch, bra att tappa kontrollen lite ibland. Jag har växt upp med bruden och hennes familj och mamma Lotta visade ett så fint bildspel från barndomen och det blev liksom mitt liv i repris också för jag bodde stundtals mer hos dem än hemma haha.

Vi bodde grannar och lekte så gott som varje dag minns jag det som, brudens storasyster var min bästis (och är ff en av mina allra närmaste vänner) och lillasyster var ju typ med jämt hon med 🙂

Fantastisk uppväxt i skärgårdsidyllen och det var fint med en tripp längs memory lane..

Fest och röj blev det med, nattabad och bara så himla härlig kväll i ett mysigt magasin på Hönö. Sov hos mamma och pappa som bor en 5-minuters promenad bort från lokalen.

Trötta som tusan igår men det var det värt.

Hur har er helg varit?

Nu kör jag sista jobbveckan innan semestern och jag längtar dö-mycket!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.