BLÅTT, DAGENS & REAFYND

tisdag, juli 6, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Solen verkade inte vilja komma fram idag så blev en tur till stan med Ienz förut, skulle ändå fixa bröllopspresent till på lördag (såhär i sista stund typ) och det blev lite mysigt strosande i ca 2 timmar.

Var förbi Artilleriet och fick äntligen köpt mig nr 2 av magasinet The New Era, som är fyllt av en massa härlig inredning. Magasinet är en fin inredningsdetalj i sig själv och jag tog fram en gammal blå vas som matchade fint på soffbordet.

Dagens outfit på stan bestod av ribbat linne (här) och svart plisserad kjol (här).

Ser nästan ut som en klänning ihop.

Ser ni trädgårdsrosorna så vackra de är, trots att rött inte är favoritfärg på rosor så tycker dessa är så vackra, speciellt i den pompösa vasen (kampanj här).

Och kolla här då, gjorde världens fynd på NK, har samlat en massa poäng på mitt NK mastercard (använder typ alltid det när jag betalar någonstans) och med mina poäng tillsammans med reapris så gav jag endast 279:- för dessa pjuck. Helt galet men fasen va gött.

Har en par vita tygsneakers från H&M i liknande modell som jag måste kasta för de blivit så fula nu, så extra kul att hitta såpass fina ersättare på en modell jag älskar. Skorna finns bl.a hos Ellos här.

Har ni fyndat något på sommarrean?

Blev inte toningen till håret jag hade tänkt mig, fick tips inne på NK frisör att testa denna, så det ska jag göra till att börja med. Förhoppningsvis gör den mina solblekta orangea slingor lite kallare i tonen (finns här).

Blev ett inlägg till idag, ett mixat sådant. Ser ut att bli regn så skippade playan idag även om det är riktigt varmt ute. Sådär kvalmigt ni vet som det brukar bli innan åska och regn brakar loss.

Inte mig emot med regn, så torrt i markerna så behövs verkligen och mysigt med filmkväll tänker jag.

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.