ADOORE SICILY

fredag, juli 9, 2021 1 0

Innehåller annonslänkar

Tjingeling denna regniga fredagseftermiddag, kikar in med en snapshot på min nya klänning. Ostruken med vikta veck från leveransen men men, ibland orkar jag inte bry mig om att det ska vara så ”bloggvänligt” 😉

Klänningen kommer från Adoore, ett märke som jag blivit lika förtjust i som By Malina när det kommer till klänningar. Vackert feminint och modeller som passar mig super.

Denna modell heter Sicily och finns bl.a här och här, enstaka storlekar kvar. Går som smör i solsken dessa klänningar. Söt modell med markerad midja och puffärm, så fin sommarklänning.

Har sedan tidigare Paris dress i blått, som är lite längre, och är sugen på Mykonos dress också.

Imorgon ska vi på bröllop och då ska jag ha på mig Harlow från By Malina som jag köpte i höstas men inte fått tillfälle att använda än, ska bli helt underbart att få klä upp sig och gå på fest äntliiigen!

Som man har längtat efter såna roligheter.

Önskar er en fin fredagskväll och trevlig helg!

KRAM

0
1 Comment
 • Petra Nordblad
  april 3, 2023

  Hejsan! Jag ser att detta är ett gammalt inlägg men jag chansar. 😊Min dotter letar efter just den klänningen till sin student. Är du kanske i säljartankar? Isåfall är vi väldigt intresserade om den är i stl 36 el 38. Vore så tacksam om du vill svara även om det är ett nej så att vi vet.
  Ha en fortsatt fin kväll.
  Mvh
  Petra

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.