MÅNDAG

måndag, juni 7, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Måndag och ny vecka!

Hur mår ni? Jag mår prima i sinne och själ efter helgens härliga utflykter, familj, vänner och väder, wow!

Bjuder på en bild med halvtaskig kvalitet från instastories där min lilla loppa kastar sig ut från hopptornet på Källö-Knippla där vi var med vänner igår, hon är lite smågalen min lilla, men jag är ju likadan så det där med äpplet från trädet ni vet haha.

Glömde systemkameran hemma, och tur var väl det ändå för jag hade varken tid eller lust att fota så mycket när vi hade så mysigt. Även om jag kan ångra att jag inte fångade mer på bild. Svårt det där, att njuta av stunden och samtidigt vilja fånga det på bild. Kan ju lätt bli för mycket av den senare varan och det är viktigt att ha minnena i hjärta och tankar och inte bara i telefonen, på bloggen, eller vad det kan vara..

Ska strax börja med maten men först ett litet måndagstips om att Lyko har 25% på nästan allt och här ser ni två produkter som jag använder dagligen just nu, tillsammans. Underbaraste bodylotion från Biotherm och brun-utan-sol-dropparna från Clarins som jag blandar och smörjer in mig för extra glow och solkysst hy nu på sommaren.

Nu får jag sätta fart här så vi hinner med ett kvällsdopp efter middagen. Hemmet måste få lite kärlek också, städet har kommit på efterkälken med råge nu när vi velat maxa dagarna utomhus.

Hoppas ni haft en härlig helg och fått en bra start på nya veckan!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.