HUDVÅRD FRÅN GILDA LILJEBLAD

måndag, juni 14, 2021 0 0

I samarbete med/annonslänkar till Gilda Liljeblad

God kväll!

Här kommer ett sent inlägg med lite ny skön hudvård som jag fått äran att i samarbete med Gilda Liljeblad få prova och det är tre av sex produkter som ingår i deras hudvårdsrutin jag fått hem och jag har precis tvättat och smort in mig med serum och ansiktskräm och känner mig härlig här i soffan framför Sverige-Spanien medan jag kikar in till er.

Jag har känt till Gilda länge då en av mina bästa vänner gick på spa -och hudterapeutskolan Gildaskolan här i Göteborg. Jag var där lite då och då och hälsade på mellan mina arbetspass inom restaurang på den tiden, och gjorde olika behandlingar utförda av min vän när hon var elev, en rolig och härlig tid i livet.

Produkterna är märkta med nummer från 1-6, som representerar de sex avgörande stegen till en perfekt hudhälsa och för varje steg finns det produkter som passar allas olika hudar och behov.

Steg 1 är rengöring, 2 återfuktning (ansiktsvatten), 3 boost (serum), 4 särskild omsorg (som ögonkräm), 5 reparera, ge näring (ansiktskräm), 6 ansiktsmask.

Jag provar 3 av stegen till att börja med.

I mitten har vi rengöringen No 1 -Cleansing Oil och den är den första regöringsoljan jag använt som löddrar, hur härlig som helst. Doftar ljuvligt och tar bort precis vartenda spår av smink, imponerande bra faktiskt. Den där sista mascaran under nedre franskanten i de ”fina linjerna” tar nästan ingen rengöring bort helt som jag provat innan.

Så den är redan en favorit.

Till höger har vi serumet No 3 -Healthy Ageing Serum som arbetar med att minska fina linjer. Ger mycket fukt och känns skön på huden och speciellt runt ögonen.

Till vänster har vi ansiktskrämen No 5 -Fortifying Barrier Cream, en rik härlig kräm med mycket fukt, smälter in i huden och jag har en förhoppning om att den ska hjälpa mot mina torrfläckar kring mungiporna jag haft ett längre tag nu. Doftar fräscht och behagligt och huden bli babylen.

Så här långt jättenöjd, ska återkomma med ett nytt inlägg när jag använt ett längre tag.

Plus också för de snygga förpackningarna och alla produkterna hittar ni här.

Med det säger jag natti natti och andas ut över att det inte blev värre än 0-0 i kvällens match..

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.