PIONERNAS TID

tisdag, maj 11, 2021 2 0

Innehåller annonslänkar till Mio & Bra Sommarmöbler

Fick upp denna gamla bild som minne i telefonen och visst är den härlig med de fullt utslagna pionerna som blivit alldeles ljusa från till en början mörkt rosa. Precis som mina som håller på att slå ut i trädgården nu. Pioner är lika vackra som knopp som utslagen tycker jag och det är en stor favorit, hade jag i min lilla brudbukett också.

Ute regnar det idag och jag ska snart åka till Maxi och veckohandla men var tvungen att landa här med en kopp kaffe först, blev så frusen efter hundpromenaden i skogen.

Och eftersom jag snappat upp mer i kategorin ”lyx eller budget” så slänger jag in ett kollage med ursnygga rottingmöbler som är lika men i olika prisklasser.

Soffa vänster // Fåtölj vänster // Soffa höger // Fåtölj höger

Bägge finns att köpa som grupp också, det till vänster här och det till höger här, vilken gillar ni bäst?

Hittade en till liknande lite enklare grupp hos Mio också, här. De har jättemycket fina utemöbler och just nu har de 10-30% på alla utemöbler.

Jag hittade dessutom exakt såna filtar jag hade tänkt mig till våra matstolar ute, sköna fleecefiltar i fin beige/taupe att hänga över varje stol som man kan värma sig med när solen går ner, här.

Nej nu ska jag packa mina stora shoppingkassar och dra till Maxi, ha en fortsatt fin tisdag!

KRAM

0
2 Comments
 • Jennie
  maj 11, 2021

  De från Mio har jag beställt till växthuset 😊👌

  • Catta
   maj 12, 2021

   Kul! Kommer bli hur fint som helst! Längtar tills jag sitter där med en Aperol 😉

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.