SOMMARVÄDER OCH FULLT UPP!

måndag, april 19, 2021 0 0

Hej kära ni!

Ett livstecken från mig som absolut inte hunnit med bloggen denna helg, herregud så fullspäckad den varit. Skulle behövt en helg efter helgen om man säger så, pjuh!

Avslutade den hektiska helgen med en långpromenad med mannen, efter kvällsbad med Inez och hennes vän med mamma, och jag tror klockan var 21:30 när vi kom hem till barnen igen och då var det liksom bums i säng för dem som skulle upp till skolan idag.

Boom sa det så hade vi sommarvärme igår och trädgården exploderade verkligen, magnolian slog ut och pioner, vallmo och tulpaner blommar snart på vår södersidan, det är rena öknen där när solen ligger på och det blommar alltid supertidigt där.

Ser ni pionknopparna!

Söndagen började med biltur till Buaskogen och klättring på höghöjdsbanor med Inez klass, grymt bra aktivitet i dessa tider så alla är väldigt utspridda. Åkte hemifrån 8:30 och var hemma igen 15, heeeelt slut! Bara ansvaret över andras barn i bilen kan göra mig trött, sån dyrbar last liksom!

Men vi kom hem välbehållna till vår gryta på altanen och där kastade jag av mig kläderna till bikini och vräkte ut mig i soffan innan middag och sen kväll och promenad.. Lär har blivit minst 30000 steg igår haha.

Skitkul har vi haft iallafall, hoppas er helg varit lika fin men kanske något lugnare tempo haha.

Vi ses snart igen, kram!

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.