SKÖNHETSFAVORITER

söndag, april 25, 2021 0 0

Innehåller annonslänkar

Idag tänkte jag snacka lite skönhet och visa de produkter jag använder mest av just nu, en del som har hängt med länge och en del nytt!

Jag i min vardagsmake, tunt lager av mascaran från Sweed på fransarna, lite foundation, rouge och bronzer. Gillar naturligt och sparsamt bäst.

The Ordinary är det märke jag använder allra oftast och har gjort över tid, supernöjd med deras produkter, låga priser för proffsig hudvård. Det första jag gör är att tvätta ansiktet med Squaelane Cleanser sen duttar jag några droppar arganolja innan serumet med hyaluronsyra och därefter dagkräm. Den jag har just nu verkar slutsåld överallt men har även använt denna som är bra.

Är huden väldigt torr (vilket den ofta är på mig nu sen jag tog bort äggstockarna, har fått problem med både slemhinnor, hår hud och naglar) använder jag Butter Drench från BareMinerals. En rik vårdande och väldigt återfuktande ansiktskräm, himmelsk verkligen! Doftar ljuvligt och håller huden fräsch och ”moistig” länge.

Köpte på Bangerhead nu när de har kampanj på massor av hud och hårvård.

Använder foundation varje dag och nu när min nya favorit (nr.4) från Esse Skincare börjar bli för ljus på min solkyssta vårhud så blandar jag den lite med Complexion Rescue från BareMinerals (nr.7 Tan).

En nyhet på min hylla är Prep + Prime Fix+ Coconut från MAC som är en fuktgivande ansiktsspray som används både som primer och som jag sen tar ovanpå makeupen för att återfukta under dagen. En favorit bland makeupartister och den är verkligen superhärlig och doftar väldigt gott.

Nytt i makeupväskan är denna duo-produkt från Loreal med bronzer och blush i ett, en bra budgetprodukt och jag köpte Bangerheads egen bronzerborste till som är toppen.

Sist men inte minst har vi håret och en nyhet där är Olaplex 8 som är en koncentrerad hårinpackning som reparerar, ger glans och volym samtidigt som håret får en intensiv återfuktning. Fri från sulfater, ftalater, parabener och gluten. Vegansk och färgbevarande.

Har sedan flera år använt Olaplex 6 & 7 där nr 6 är en leave-in som skyddar håret och gör föntiden kortare och håret blir silkeslent. Nr 7 är en olja som har ett värmeskydd upp till 230c och den använder jag varje dag.

Dagens nytvättade frilla och första användningen av Olaplex 8. Lät håret självtorka lite i vinden på altanen innan jag fönade igenom med en borste. Doftar gott, är lent och mjukt. Mitt hår är ganska luftigt/svullet och ser poröst ut när det är nytvättat men efter att jag sovit en natt så blir det plattare och blankare, är det så för er också?

Inpackningen för att dämpa det röda i håret har jag inte provat än men här ser ni hur orange-guldigt mitt hår blir när det bleks i solen. Färgar bara hårbotten lite grann varannan månad så blir bara riktigt mörk i botten.

Jag har naturligt rött i håret efter min mormor som hade rubinröda skiftningar naturligt, sen är det de bruna toningarna som bygger på röda pigment som ger ytterligare röd ton.

Ibland gillar jag jättemycket, ibland är jag sugen på kallare toner.

Nu ska vi äta söndagsmiddag här, ska bli gott efter dusch och en massa fix plus målande i trädgården hela dagen. Känns redigt i ryggen och jag har nog varit lite oförsiktig med att bära för tungt. Men sån är jag, inte tålamod att vänta på hjälp.. suck.

Hoppas er helg varit fin, önskar er en fin kväll!

KRAM

0

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras.